Hairremoval-kliniek

De behandeling

De behandeling

De behandeling start met een intake consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijg je voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 4 weken.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en je kunt spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime. Tijdens de behandeling lig je op je rug of op je buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Tot 4 handstukken worden op het lichaam gezet en vast gemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt een combinatie van electromagnetische energie en radiofrequentie, zeer gericht op het te behandelen gebied.

EMSHAPR-NEO (HIFEM+RF)

EMSHAPE-NEO is een non-invasieve technologie die in een sessie van 30 minuten zowel spieraanmaak realiseerd (HIFEM) als vet verwijdert (RF). De HIFEM behandeling wordt sinda 2018 succesvol ingezet om bij zowel mannen als vrouwen de spieren te verstrakken en vergroten. In 2020 is de technologie aanzienlijk verbeterd en de combinatie met RF (NEO) gelanceerd. De verbeterde technologie van EMSHAPE-NEO creëert verschillende voordelen ten opzichte van de klassieke EMSHAPE-procedure door de vet verbrandende RF-energie te combineren met HIFEM worden beide behandelingen enorm versterkt. De oude apparatuur verbeteren nog steeds de spieren, het lichaam en de huid op verschillende belangrijke manieren. Wij hebben echter beslist de oude EMSHAPE apparatuur te vervangen voor de laatste nieuwe technologie en werken alleen met EMSHAPE-NEO apparatuur

Welke zones

De zones die wij het meest behandelen

In de kliniek bestaat zeker 25% van de HIEMT behandelingen uit het verstevigen, liften en vergroten van de bilspieren. Deze behandeling is enerzijds populair door het hedendaagse mode beeld waar billen een belangrijke rol spelen en anderzijds is het heel zwaar om in de gym bilspieren te trainen.

Het zal je niet verbazen dat ruim 55% van de HIEMT behandelingen bestaat uit het vet verbranden en vermeerderen en zichtbaar maken van de buikspieren. Iedereen die er fit uit wil zien en met zijn of haar lichaam bezig is droomt van een mooie sixpack. Wij zien dat het veel mensen niet lukt door te sporten en intensief in de gym te trainen. EMshape-NEO helpt om je droom te verwezenlijken en jouw spieren te vermeerderen en het vet rond de spieren te verbranden.

Doordat EMSHAPENEO met de laatste nieuwe medische apparatuur werkt heeft onze HIEMT-RF apparatuur 4 koppen. Dat betekend dat veel van onze cliënten terwijl ze hun buikspieren of billen laten behandelen ook direct de armen of benen laten behandelen. Waardoor ze een mooie sixpack kunnen combineren met strakke of gespierde armen en benen.

De nieuwste technologie en behandeling

De verschillen tussen de EMSHAPE en EMSHAPE-NEO zijn groot. Een EMSHAPE sessie van 30 minuten produceert bijna 19.000 spiercontracties, terwijl EMSHAPE-NEO er maar liefst 24.000 produceert.

Het herhaaldelijk samentrekken belast de spieren, waardoor je spieren groter en sterker worden. Stel je voor: 24.000 maximale sterke contracties (die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 24.000 sit-ups of 24.000 squats! Om energie te leveren voor zoveel spiersamentrekkingen, worden onder andere vetcellen afgebroken via een proces dat lipolyse wordt genoemd. Het resultaat van deze gecombineerde actie van spier verstrakking en vetcel verbranding zijn sterkere, meer gedefinieerde spieren.

EMSHAPE-NEO combineert verbeterde elektromagnetische energie met radiofrequente warmte. De warmte stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren, waardoor het aantal spiervezels en het totale spiervolume toenemen. De radiofrequente energie verwarmt ook de vetlaag tot net boven 42°C, de temperatuur waarbij vetcellen beginnen af te breken. Ernstig beschadigde vetcellen worden gemetaboliseerd en geëlimineerd door het lichaam in de loop van de weken, wat zorgt voor vet verlies. Door het combineren van de twee therapieën ontstaat er een veel beter eind resultaat. Je spieren worden strakker en beter zichtbaar doordat niet essentieel vet wordt verbrand. 

Welke resultaten kun je verwachten

EMSHAPE-NEO resultaten

Klinische studies tonen een vermindering aan van 30% van het vet in het behandelde gebied, een toename van 25% van de spiermassa, en een vermindering van de taille omtrek tot 5,9 cm, één maand na de behandeling. Ondanks het feit deze studies door een onafhankelijk instituut zijn gehouden zijn ze wel gefinancierd door een fabrikant. In een onderzoek bij verschillende onderzoekscentra meldden patiënten die aanvankelijk niet tevreden waren met de vorm van hun billen een verbetering van 85% na vier behandelingen, waarbij ze opmerkten dat hun billen meer gelift en steviger aanvoelden. In de praktijk zien we echter veel van deze cijfers terug en zijn de resultaten veelal geweldig. 

Wanneer kunnen we niet helpen

Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen af gedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met knopen dient uitgedaan te worden.

Daarnaast adviseren we niet te veel eten voor de behandeling en voor de behandeling de blaas te legen.

Er zijn een aantal voorwaarden voor een EMSHAPE-NEO behandeling. Wij kunnen je niet behandelen bij:

Zwangerschap (of bij het geven van borstvoeding)

Als je een koperspiraal draagt

Acitieve infectie of ontsteking op de te behandelen zone

Bindweefsel of spieraandoeningen (in overleg)

Metalen implantaten (of schroeven)

Een pacemaker

Epilepsie

Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen af gedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met knopen dient uitgedaan te worden.

Daarnaast adviseren we niet te veel eten voor de behandeling en voor de behandeling de blaas te legen.

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.