Hairremoval-kliniek

TARIEVEN Laserkliniek-Ontharen 2023

Onderstaande prijzen zijn met zorg samen gesteld. We beseffen dat er mensen zijn die prijzen van de verschillende aanbieders zullen vergelijken. Hou er dan rekening mee dat de prijs voor het grootste deel wordt bepaald door hoe goed en ervaren de specialist is, de kwaliteit van de Laser en  de tijd en daarmee aandacht die je als klant nodig heb om een goed en veilig resultaat te behalen.

Door de kwaliteit die wij bieden durven wij te beweren dat verreweg de meeste van onze vrouwelijke klanten met 7 behandelingen klaar zijn. Waar veel aanbieders dat wel beweren maar meestal 9 a 10 behandelingen nodig hebben om het zelfde resultaat te behalen. Doe een simpele test en vraag het eens aan familie en vrienden om je heen wat hun ervaring is. WIJ ZIJN DE ENIGE HAIRREMOVAL KLINIEK MET EEN 7 BEHANDELINGEN SUCCES GARANTIE.

FULL BODY ACTIE

64% KORTING OP 5 LASER ONTHARING BEHANDELINGEN DIE GEGARANDEERD RESULTAAT GEVEN OVER JE GEHELE LICHAAM DANKZIJ DE NIEUWE UNIEKE METHODE!

5 Full Body behandelingen van 

€ 2.085,- nu tijdelijk € 750,- met de 64% kortingsvoucher!

LET OP BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR

Prijst Definitieve ontharing Diode Laser behandelingen: 

Losse behandeling 

( mannen + 10% )

Kuur van 7 behandelingen met Succes Garantie

( mannen + 10% )

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting je een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. Wil je wel een pakket van 7 behandelingen afnemen kan dat natuurlijk ook. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest bent je nergens anders meer geholpen wilt worden. Als je een bundel afneemt van 7 behandelingen bieden wij je onze succes garantie. Wat betekent dat als je na 7 behandelingen onverwachts niet klaar bent je op iedere extra behandeling of je er nu om vraagt of niet, maar liefst 50% korting ontvangt. Wij staan voor tevreden klanten

Losse combinatie Pakketen 

( mannen + 10% )

Kuur van 7 behandelingen met Succes Garantie

( mannen + 10% )

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Of neem contact op: 06 – 1813 3207

Maandag t/m Vrijdag

9:00 – 23:00 uur

Zaterdag

9:00 – 17:00 uur

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.