Hairremoval-kliniek

WAAROM HAIRREMOVAL-KLINIEK

4 redenen om voor HAIRREMOVAL-KLINIEK te kiezen

Aandacht

Als we alle feedback van onze klanten op een rijtje zetten valt ons op dat aandacht voor  hun een belangrijke rede is dat ze voor ons hebben gekozen.

Tijdens een intake bespreken wij wat jij wil bereiken. Aan welke haargroei je je het meest irriteert en wil je alles in een keer aanpakken of starten we met een kleine behandel gebied.  Van ons mag je een eerlijk en oprecht advies verwachten. Ook als dat betekend dat we je niet kunnen helpen. Uiteindelijk neem jij de beslissing of je een behandeling wil starten en welke gebieden je wil laten ontharen. Misschien wil je er nog over nadenken. Ook dat is geen probleem vanuit ons geen enkele druk. JIJ BESLIST. 

Als je ons het vertrouwen geeft en beslist om bij ons een laser ontharingskuur te starten zullen wij  met een laser huidtest, starten voordat we beginnen willen we er zeker van zijn dat je haar en huid goed reageert op de behandeling en natuurlijk hoe jij de behandeling ervaart. Bij ons draait alles om aandacht!

Specialisme

Iedere dag helpen wij klanten met het ontharen van hun lichaam dit is ons specialisme. Al onze therapeuten zijn gecertificeerde specialisten op het gebied van laserontharing, ze zijn opgeleid volgens de hoogste standaard om onze door de CE- goedgekeurde lasers van medische kwaliteit te gebruiken. Ontharen is niet het enige wat ze doen onze therapeuten zijn ook gecertificeerd om Anti Aging behandelingen te verrichten, wat betekend dat ze verstand hebben van jouw huid. Door deze mix van expertises kunnen ze met vertrouwen gebruikmaken van het volledige scala aan behandelingsparameters en -instellingen die beschikbaar zijn op onze lasers. Om de beste resultaten uit uw sessies te halen. is het essentieel dat je tijdens de volledige kuur wordt gemonitord en de gegevens in je digitale-dossier worden opgeslagen. We doen ons uiterste best om tijdens de hele kuur jouw door de zelfde therapeut te laten behandelen.

Tarieven

De beslissen waar je een laser ontharingsbehandeling wilt ondergaan, kan verwarrend zijn, zeker als je alleen de prijzen gaat vergelijken. Hairremoval-kliniek is soms niet de voordeligste aanbieder van permanent ontharen. Dat kan ook niet als kwaliteit wilt leveren. De prijs wordt voor een grootste deel bepaald door hoe goed en ervaren de specialist is, de kwaliteit van de Laser en  de tijd en daarmee aandacht die je als klant nodig heb om een goed en veilig resultaat te krijgen. Veel te vaak krijgen wij te horen dat een klant bij ons terecht komt om dat ze ontevreden waren over de resultaten bij een andere kliniek. Waar het afrekenen van de behandeling meer tijd in nam dan de daadwerkelijke behandeling.

ONZE KLINIEK

LaserKliniek-Ontharen apparatuur

De totale behandeling val en staat met de ervaring en kennis van de specialist en de keuze van de juiste Lasers Wij snappen dat het moeilijk is om als consument te bepalen welke aanbieder je kunt vertrouwen. Het is handig om je verstand te gebruiken, heb je aanbieders die ver onder de normale prijzen zitten weet je zeker dat er iets aan de hand is omdat dit te mooi is om waar te zijn. Bedrijven die met professionele apparatuur werken kunnen het zich niet veroorloven om voor dit soort tarieven te werken. Dan zijn de kosten per behandeling hoger dan de opbrengsten. Dat betekend vaak kiezen voor goedkope apparatuur en/of de behandeltijd zo kort mogelijk maken. Wat weer betekend zo veel mogelijk klanten in een uur behandelen als mogelijk is. Waar wij van mening zijn dat dit altijd te kosten gaat van het resultaat en veiligheid.  

 

Wij hebben tijdens ons onderzoek naar apparatuur eerst bepaald aan welke eisen apparatuur moet voldoen:

We doen direct zaken met de fabrikant. Dat betekend dat we inspraak hebben betreffende ons eisen pakket, direct zaken doen met de bron en geen dure agent of importeur er tussen hebben zitten. Wat zich weer vertaald in lagere kosten. Natuurlijk verwachten wij niet dat je als consument de Frequentie 1 – 20Hz gaat vergelijken. Maar weet dat wij super kritisch geweest zijn met de keuze van onze medische apparatuur zodat onze cliënten zeker zijn van de beste behandeling en resultaat. 

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.