Hairremoval-kliniek

Met laserontharing kunt je het hele jaar door gladde, haarvrije benen krijgen. Onze ervaren therapeuten gebruiken de laatste technology ontharingslasers om de haren op je benen te behandelen en daarmee de haargroei snel te verminderen. Mooier kan het niet!

Laserontharing benen

Draag wat je wilt, wanneer je wilt

Herontdek je garderobe, je hoeft er niet aan te denken om je benen te scheren, je kunt al je kleding dragen zonder na te denken over je beenhaar. Onze veilige en effectieve behandelingen zullen haren op uw benen verminderen. Zodat jij weer vol kan genieten van het heerlijke weer.

Populaire behandelgebieden voor benen

We werken met je samen om de gewenste resultaten op uw benen te krijgen, boek je gratis consult en bezoek ons om al je vragen te bespreken. Populaire gebieden van onze klanten zijn onder meer:

Onderbeen/ voeten en tenen
Bovenbeen/ voeten en tenen
Volledig been en bikini
Onderbeen, bikini en oksels
Bovenbeen, billen en bikini

Volledig been en tenen

Onderbeen en tenen

Bovenbeen

Veilig voor alle huid types

Onze lasers zijn veilig voor licht middel en de donkere huid

Welke gebieden zijn inbegrepen in onze behandeling volledige benen ontharen?

Bovenbeen, onderbeen, knieën, voeten en tenen.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere losse vervolg behandeling 15% Korting. 

Wat kan je verwachten

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. Boek je gratis consult of lees hier meer details. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en je kunt jouw behandeling volgens je eigen schema plannen.

1e Sessie

Je zie haaruitval na 7-14 dagen

2e Sessie

Haargroei neemt af

3e Sessie

Haargroei wordt dunner en lichter

4e Sessie

Nog maar één keer in de 6 weken scheren

De rust tussen sessies nemen geleidelijk toe

5e Sessie

De huid voelt zacht aan – de follikels worden geminimaliseerd

6e Sessie

Ingegroeide haren en scheeruitslag zijn verminderd.

7e Sessie

De rust tussen de sessies beginnen groter te worden

8e Sessie

Onderhoudssessies zoals aanbevolen door je therapeut

Benen laserontharing FAQ's

Hier is een lijst met enkele van de meest gestelde vragen over het ontharen van benen.

Ja, laserontharing is veilig voor de benen. We gebruiken lasers van medische kwaliteit met een CE- keurmerk in onze klinieken. We dringen ook aan op een lasertest voordat je aan een kuur bij ons begint zodat we er zeker van te zijn dat je huid geschikt en veilig is. Onze toegewijde therapeuten laseren de hele dag, elke dag en zijn volledig opgeleid om onze lasers te gebruiken. We werken volgens strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat we uw huid veilig houden.

Gemiddeld zijn er 6-8+ sessies nodig voor het beengebied. Het aantal sessies is afhankelijk van veel verschillende factoren, haarkleur, haardichtheid, huidtype, onderliggende medische problemen spelen allemaal een rol. Een vermindering van 80-85% zou typisch zijn na een eerste behandelingskuur. De overige 10-15% van de haren zouden verdwijnen tijdens de onderhoud sessies welke 1 a 2 maal per jaar dienen worden uitgevoerd.

Laserontharing mag geen pijn doen aan de benen. Sommige gebieden kunnen iets gevoeliger aanvoelen dan andere. De meest voorkomende gebieden waar je een iets scherpere snuif kunt voelen, is het scheenbeen, de enkels en de knieën. Haren op de onderbenen zijn meestal grover, dus meer warmte van de laser zal in deze haren absorberen. Hoe meer sessies je hebt, hoe comfortabeler ze zullen zijn. Tijdens je sessie nemen we de tijd, we haasten ons niet. We nemen de behandeling in uw tempo en werken met u samen om ervoor te zorgen dat u ontspannen bent.  Als je toch ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel startpunt hebt.

Bruine en zwarte beenharen zijn het best geschikt voor laserontharing. Haren die blond, rood, wit of grijs zijn, reageren slecht of niet op de behandeling. Het is heel gebruikelijk dat haren op het bovenbeengebied veel lichter van kleur en textuur zijn. Mochten wij van mening zijn dat deze haren niet geschikt zijn voor behandeling, dan laten wij u dat weten. Haartextuur is ook belangrijk, dikke, grove haren zullen sneller reageren op de behandeling. Laser kan moeite hebben om lichte, piekerige haren op te pikken, dus het is belangrijk om een consult te plannen zodat we deze haren voor u kunnen beoordelen.

Voor een veilige en effectieve behandeling is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden op laserontharing op de benen.

 

Enkele tips om u voor te bereiden op laserontharing op de benen:

  • Scrub licht 3-4 dagen voor je sessie begint
  • Hydrateer je huid in de dagen erna
  • Scheer je benen 24 uur voor je sessie
  • Gebruik scheerschuim en een scherp scheermes en scheer langzaam
  • Wees zorgvuldig, verwijder haren van de voor- en achterkant van je benen
  • Zorg ervoor dat je huid op de dag van je sessie vrij is van alle producten
  • Als je na het scheren actuele producten hebt aangebracht, zorg er dan voor dat deze worden afgewassen
  • Als u nieuwe medicijnen heeft moeten nemen, laat het ons dan enkele dagen voor uw afspraak weten
  • Vermijd thee/koffie direct voor uw afspraak, dit zijn stimulerende middelen en kunnen invloed hebben op hoe u zich tijdens uw sessie voelt

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.