Hairremoval-kliniek

Laserontharing voor het hele lichaam

Stelt je eens voor dat je jouw lichaam niet dagelijks hoeft te scheren, na laserontharing hoeft je dat ook niet te doen. Onze klinieken hebben toegewijde ontharingsspecialisten in dienst die jou zullen helpen en de aandacht geven die je verdiend. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om je te helpen de beste resultaten te behalen met deze leven veranderende behandeling.

Steek je hand op

Als je worstelt met overtollig lichaam beharing, ben je niet de enige. Onze laserontharing behandeling richt zich met precisie op het hele lichaam. We hebben elk jaar honderden vrouwen in Nederland geholpen om tijd en geld te besparen – en het comfort en gemak te ervaren van een scheer loos bestaan.

Gebieden van het lichaam die we behandelen

ZIE EN VOEL HET VERSCHIL

Veilig voor alle huid types

Onze lasers zijn veilig voor licht middel en de donkere huid

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere losse vervolg behandeling 15% Korting. 

Wat kan je verwachten

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. Boek je gratis consult of lees hier meer details. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en je kunt jouw behandeling volgens je eigen schema plannen.

1e Sessie

Je zie haaruitval na 7-14 dagen

2e Sessie

Haargroei neemt af

3e Sessie

Haargroei wordt dunner en lichter

4e Sessie

Nog maar één keer in de 6 weken scheren

De rust tussen sessies nemen geleidelijk toe

5e Sessie

De huid voelt zacht aan – de follikels worden geminimaliseerd

6e Sessie

Ingegroeide haren en scheeruitslag zijn verminderd.

7e Sessie

De rust tussen de sessies beginnen groter te worden

8e Sessie

Onderhoudssessies zoals aanbevolen door je therapeut

Lichaam laserontharing FAQ's

Hier is een lijst met enkele van de meest gestelde vragen over laserbehandelingen:

Laserontharing is een veilige en effectieve behandeling voor het hele lichaam. Laser levert pulsen van energie in de huid. Afhankelijk van je huidtype wordt er een laser gekozen om deze energie veilig in de huid af te geven. Deze energie richt zich op de haarzakjes en schakelt ze uit. Na een aantal behandelingen wordt voorkomen dat nieuwe haren terugroeien. Onze lasers zijn door CE- goedgekeurde apparaten van medische kwaliteit die volledig worden onderhouden om ervoor te zorgen dat u het beste uit al uw sessies bij ons haalt. Ons team van toegewijde ontharingsspecialisten laseren de hele dag, elke dag en zijn experts in het verwijderen van haar.

Nee, resultaten van laserontharing op het hele lichaam zijn niet blijvend. Het is belangrijk dat je de waarheid kent voordat u begint met laseren. Dit is geen wondermiddel van 6 sessies voor overtollig haar. De realiteit is dat er toch veel mensen zijn die meer dan 6 sessies nodig hebben voor hun eerste kuur. Opwaarderen van het aantal sessies na de afgesproken kuur valt altijd onder het zelfde kortingspercentage. Onderhoudssessies zijn 1 a 2 maal per jaar nodig.

 

Resultaten van laser kunnen op veel verschillende manieren levens veranderen. Als je je dagelijks scheert en last hebt van ingegroeide haartjes en een geïrriteerde huid of je gewoon stoor aan je haargroei, kan laser je leven drastisch veranderen.

Er zijn 6 -10+ behandelingen nodig voor het hele lichaam voor laserontharing. Na een eerste behandelingskuur kan voor de meeste mensen een vermindering van 80-85% worden bereikt. Sommige mensen hebben echter meer nodig dan dit. Zaken als onderliggende medische aandoeningen en erfelijke factoren kunnen de uitkomst van een behandelingskuur beïnvloeden. Reken er op dat er vaak aanvullende sessies nodig zijn om de resultaten te behouden, er kunnen voor een heel lichaam 1-3 sessies per jaar nodig zijn.

Laserontharing kan tijdens de eerste paar sessies soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Je mag echter geen intense pijn voelen. Sommige gebieden kunnen gevoeliger aanvoelen dan andere, maar laserontharing zou geen pijn moeten doen. Wij hanteren een pijnschaal van 1-10, wij vragen u tijdens de behandeling dat u rond de 5 voelt. U dient een lichte, warme, draaglijke kneep te voelen. Onze therapeuten zijn experts in wat ze doen en zullen de behandeling aanpassen om ervoor te zorgen dat u zich de hele tijd op uw gemak voelt. Onze lasers hebben ook ingebouwde koelsystemen en leveren koude lucht of contact op de huid tijdens de behandeling om eventuele sensaties te minimaliseren. 

 

Wanneer we de behandeltest uitvoeren, leggen we uit hoe de behandeling wordt uitgevoerd en krijgt je een goed idee hoe het voelt. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel startpunt hebt.

Eigenlijk zijn alle delen van het lichaam geschikt voor een full body laser ontharing. Gebieden omvatten de benen, armen, tepels, borst, buik, bikini lijn, rug en billen. Het is essentieel dat haren in het te behandelen gebied bruin of zwart pigment bevatten. Haren die blond, grijs, rood of wit zijn, reageren niet op de behandeling.

Voor een veilige en effectieve behandeling is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden op laserontharing voor het gehele lichaam.

 

Enkele tips om u voor te bereiden op laserontharing op de benen

  • Scrub licht 3-4 dagen voor je sessie begint
  • Hydrateer je huid in de dagen erna
  • Scheer je benen 24 uur voor je sessie
  • Gebruik scheerschuim en een scherp scheermes en scheer langzaam
  • Wees zorgvuldig, verwijder haren van de voor- en achterkant van je benen
  • Zorg ervoor dat je huid op de dag van je sessie vrij is van alle producten
  • Als je na het scheren actuele producten hebt aangebracht, zorg er dan voor dat deze worden afgewassen
  • Als u nieuwe medicijnen heeft moeten nemen, laat het ons dan enkele dagen voor uw afspraak weten
  • Vermijd thee/koffie direct voor uw afspraak, dit zijn stimulerende middelen en kunnen invloed hebben op hoe u zich tijdens uw sessie voelt

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.