Hairremoval-kliniek

Laserontharing oksels

Ben je het zat om elke dag onder je armen te scheren? Ben je het zat om nog weer nieuwe scheermessen te kopen?

Klaar om te genieten van de vrijheid die voortkomt uit het hebben van gladde, haarvrije oksels? Als het antwoord ja is, ben jij een van de vele vrouwen in Nederland die klaar staan om te profiteren van veilige en effectieve laserontharing sessies.

Steek je hand op

Als je worstelt met overtollig okselhaar, ben je niet de enige. Onze laserontharing behandeling richt zich met precisie op oksels. We hebben elk jaar duizenden vrouwen in Nederland geholpen om tijd en geld te besparen – en het comfort en gemak te ervaren van een scheer loos bestaan.

Voordelen van onder de oksels laseren

ZIE EN VOEL HET VERSCHIL

Veilig voor alle huid types

Onze lasers zijn veilig voor licht middel en de donkere huid

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere losse vervolg behandeling 15% Korting. 

Wat kan je verwachten

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. Boek je gratis consult of lees hier meer details. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en je kunt jouw behandeling volgens je eigen schema plannen.

1e Sessie

Je zie haaruitval na 7-14 dagen

2e Sessie

Haargroei neemt af

3e Sessie

Haargroei wordt dunner en lichter

4e Sessie

Nog maar één keer in de 6 weken scheren

De rust tussen sessies nemen geleidelijk toe

5e Sessie

De huid voelt zacht aan – de follikels worden geminimaliseerd

6e Sessie

Ingegroeide haren en scheeruitslag zijn verminderd.

7e Sessie

De rust tussen de sessies beginnen groter te worden

8e Sessie

Onderhoudssessies zoals aanbevolen door je therapeut

Oksels laserontharing FAQ's

Hier is een lijst met enkele van de meest gestelde vragen over onder de oksels ontharen.

Ja, laserontharing onder de oksels is een veilige manier om haar te verwijderen. Laser werkt door pulsen van warmte en licht in de haarzakjes af te geven. Na een kuur worden de haarzakjes uitgeschakeld en wordt voorkomen dat nieuwe haren terugroeien. Laser geeft deze warmte zeer oppervlakkig af op deze huid, deze gaat niet diep genoeg in de huid om schade aan de omliggende huid en weefsels te veroorzaken. We gebruiken lasers van medische klasse 4 in onze klinieken, deze lasers zijn door CE- goedgekeurd en het is klinisch en in de praktijk bewezen dat ze haar verminderen.

Wij werken met de laatste nieuwe technologie lasers maar Nee, resultaten van laserontharing zijn niet 100% blijvend na een laserbehandeling kuur. De resultaten van je eerste kuur zullen niet de rest van je leven blijven bestaan, daarom zal je 1 a 2 maal per jaar een onderhoud sessie moeten plannen. Je bereikt een vermindering tot 85% na een 1 kuur, maar er kunnen nog steeds haartjes terug komen welke in rust waren tijdens de kuur. Je zal dus van tijd tot tijd de behandelde zones moeten onderhouden. Desnietemin zal de vermindering die je behaalt met je eerste laserbehandeling, je leven veranderen..  

Gemiddeld zijn er 7-9+ behandelingen nodig voor de oksels. Na een volledige kuur kan een reductie van ongeveer 80-85% worden bereikt. voor oksels heb je minimaal twee keer per jaar een onderhoudssessies nodig om je resultaten te behouden. Als je onderliggende medische/hormonale problemen heeft, hebt je mogelijk meer sessies nodig om een goed resultaten te bereiken.

Laserontharing kan tijdens de eerste paar sessies soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Je mag echter geen intense pijn voelen. Bij aanvang van een kuur kunnen de haren dik en stug en donker van kleur zijn, deze haren zullen veel energie van de laser opnemen waardoor je mogelijk iets meer warmte van de laser voelt. Na 2-3 sessies neemt de haargroei af waardoor sessies een stuk comfortabeler worden.

 

Wanneer we de behandeltest uitvoeren, leggen we uit hoe de behandeling wordt uitgevoerd en krijgt je een goed idee hoe het voelt. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel startpunt hebt.

Ja, laserontharing kan helpen om het verschijnen van donkere schaduwen op de oksels te minimaliseren. Het kan even duren voordat je dit opmerkt, maar naarmate de haartjes fijner en lichter worden, zal de schaduw beginnen te vervagen.

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op elke sessie laserontharing.
Volg deze eenvoudige stappen om je oksels voor te bereiden
Scrub de oksels lichtjes 3-4 dagen voor je sessie
Scheer het gebied lichtjes 24 uur voordat uw sessie moet plaatsvinden
Breng geen actuele producten aan op de dag van uw sessie
Neem geen nieuwe medicijnen zonder eerst de kliniek te informeren

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.