Hairremoval-kliniek

Een gratis proefbehandeling en intake consultatie incl. laser test ter waarde van 95 euro

Ben je klaar om de cyclus van scheren en harsen te doorbreken?

Aandacht

Bij de Hair Removal Kliniek nemen wij de tijd om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden wij al onze klanten een gratis proefbehandeling en intake consultatie ter waarde van 95 euro

Onze consulten zijn informatief en vriendelijk, we beoordelen je huid en haar, bespreken jouw medische geschiedenis, dit alles om ervoor te zorgen dat we zeker zijn dat je geschikt bent om te behandelen en al je vragen hebben beantwoord. Voor ons is het van belang dat we je tijdens het intake consult goed uit kunnen leggen wat je kunt verwachten. Geen verkoopgesprek maar oprechte aandacht voor jou en jouw wensen. Tijdens het intake gesprek zullen wij op geen enkele manier enige druk uitoefenen, wij respecteren je beslissing ook als dat betekend dat je geen behandeling start.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde medische lasertechnologie Diode Lumi Sapphire laser en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak – wij helpen je graag verder.

Intake

Wat zijn jouw wensen?

Huid en Haar onderzoek

Wat mag je verwachten

Laser test

Hoe reageer je huid en haar

Advies

Jij beslist geen enkele druk

BOEK EEN AFSPRAAK

Het behandelproces

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht als je een intake gesprek hebt. Aandacht als je een keuze maakt. Aandacht tijdens de behandeling. Aandacht voor een stukje nazorg. Hieronder een aantal vragen die wij vaak krijgen betreffende de behandeling.    

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van je behandeling, tijdens het consult bespreken we je medische geschiedenis, beoordelen je huid en haar om er zeker van te zijn dat je geschikt bent en we beantwoorden al je vragen over de behandeling.
We willen er zeker van zijn dat je over alle relevante informatie beschikt, zodat je zelf een weloverwogen beslissing kunt nemen of de behandeling geschikt voor je is.
De testbehandeling is van vitaal belang, omdat het ons in staat stelt je huid te testen op eventuele gevoeligheid voor de laser. Ook wij willen zeker weten dat je een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling.


Als je ons het vertrouwen geeft en bij ons je laat behandelen, vinden we het niet meer dan terecht dat we de tijd investeren om dingen volledig uit te leggen en ervoor te zorgen dat al uw vragen worden beantwoord. Weet wel dat jij beslist wat je wil zonder enige verplichting of druk van onze kant.

Tja dit is een vraag die niet iedereen durft te stellen. Toch willen we er kort aandacht aan besteden. Het is een vrijemarkt dus alle aanbieders mogen zelf bepalen wat ze voor een behandeling vragen. Ja en het klopt dat wij niet de goedkoopste aanbieder van Laser ontharen zijn. De prijs wordt bepaald door een aantal factoren:

  • Allereerst de deskundigheid van de therapeut die de behandeling geeft.
  • De kwaliteit van de laser
  • De kwaliteit van de behandelkamer en alles daar omheen
  • De tijd die wordt besteed

Wij hebben gekozen om met ervaren deskundige therapeuten te werken die onze filosofie van aandacht begrijpen en jouw de aandacht geven die je verdiend om het beste resultaat te behalen. Heel vaak spreken wij mensen die klagen dat ze het gevoel hebben dat ze bij een goedkopen aanbieder als een nummer of nog erger als vee behandeld zijn. Slechte resultaten hebben of zelfs pijn hebben geleden (ik stond in 10 minuten weer buiten) voor een behandeling waar wij 30 minuten voor uittrekken. De kwaliteit van de laser is natuurlijk van groot belang een goede laser kost veelal het 10 voudige van goedkope lasers of een IPL. Tja dan vinden wij het belangrijk dat ontvangst ruimtes behandelkamers en banken er goed uitzien. Wij willen zelf werken in een prettige omgeving en denken dat onze klanten dat ook belangrijk vinden.

Ja soms zijn wij iets duurder per behandeling zou je dat terug rekenen naar een uurtarief ben je bij ons uiteindelijk beter af, wij zijn er van overtuigd dat onze klanten onze aanpak waarderen, geen risico’s met hun huid willen lopen en daarvoor bereid zij iets meer tijd te investeren want dat doen wij ook. Aandacht maakt het verschil.

We begrijpen het volkomen dat als je nog nooit laserbehandeling hebt gehad, kan het een behoorlijk intimiderend ervaring zijn, maar er is niets om je zorgen over te maken. Wanneer we de behandeltest uitvoeren, leggen we uit hoe de behandeling wordt uitgevoerd en krijgt je een goed idee hoe het voelt. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel startpunt hebt.

Ons belangrijkste doel voor uw eerste paar sessies is om de haargroei echt te vertragen en uit te dunnen. Dit kan worden gedaan door een lager warmteniveau in de huid te brengen. Je eerste paar sessies moeten comfortabel zijn en je zou een licht middelmatige kneepje kunnen voelen, afhankelijk van de dichtheid van je haar.

 

We nemen de tijd om uit te leggen wat er gaat gebeuren en zorgen ervoor dat je met vertrouwen de behandeling start. Onze therapeuten zijn zeer professioneel en zullen ervoor zorgen dat je jouw nooit ongemakkelijk voelt.

Als je normaal wax of regelmatig een epileer, raden we je aan om 4-6 weken voor je eerste sessie hiermee te stoppen om er zeker van te zijn dat je follikels (haarzakjes) vol zijn en je genoeg haar hebt om te behandelen.

 

Zorg ervoor dat het te behandelen gebied vrij is van gebruinde huid, en scrub licht ongeveer 5 dagen voor uw eerste sessie.

 

Breng geen vocht inbrengende crème, olie of lotion aan op het te behandelen gebied. Aloë Vera is het enige dat we zouden aanraden als de huid geïrriteerd zou zijn door het scheren.

 

Scheer het gebied de avond ervoor en niet op de dag van de behandeling, want als je jouw zelf scheert, scrub je het gebied licht en irriteert u het gebied, dus geef de huid een nacht rust om te regenereren en de behandeling comfortabeler te maken. Door te scheren op de dag van uw behandeling zal uw huid tijdens de behandeling gevoeliger aanvoelen en zal de hoeveelheid energie die we kunnen gebruiken vanwege de gevoeligheid van de huid moeten worden beperkt.

Dit is een gewetensvraag we weten dat de meeste concurrenten veel lagere aantal sessies opgeven. Wellicht om de klant te misleiden zodat ze denken dat ze minder kosten maken dan daadwerkelijk het geval is. Vaak met mooie verhalen over de beste lasers. Wij weten uit ervaring dat als je net als ons met de laatste technologie lasers werkt die op dit moment op de markt beschikbaar zijn, onderstaande indicatie eerlijk en reëel zijn.

 

Het ligt allemaal aan het individu. Hieronder vindt je een gemiddeld aantal sessies van iemand met een blanke huid, donker haar en geen onderliggende medische problemen heeft.

 

Gezicht 6-10 sessies (meest moeilijk te behandelen gebieden, omdat het haar fijner is en er meer follikels aanwezig zijn)

 

Bikini en oksels: 6-8 (schaamlippen zijn hier een van de moeilijkste gebieden, omdat de huidskleur donkerder is)

 

Grote gebieden, benen/armen enz. 6-8 (knieën, bovenbenen door dikke huid op knieën of fijnere haartjes op dijen)

 

Rug of borst van een man 10-14 sessies omdat het haar erg sterk, stug en veerkrachtig is tegen laser.

 

Nadat deze sessies zijn voltooid, zijn onderhoudssessies vereist, de meeste mensen hebben gemiddeld 2 onderhoudssessies per jaar nodig.

Lasers zijn het meest selectief en effectiever in het binnendringen van melanine, wat betekent dat er minder behandelingen nodig zijn.

 

Er is meer gepubliceerd klinisch bewijs om de effectiviteit van laserbehandelingen te ondersteunen.

 

Ontharingslasers zijn specifiek voor dit doel ontwikkeld en dringen dieper door in weefsels om zich specifiek op haarstructuren te richten. Alex 755nm, Nd YAG 1064nm en Diode 810nm doordringen ongeveer 4-5 mm, IPL’s  zijn eigenlijk met een ander breder doel ontwikkeld en je kan er ook mee ontharen, de meeste IPL’s doordringen slechts 2 mm van het weefsel, wat niet diep genoeg is om haarzakjes effectief te verhitten. Wat betekend dat je het haarzakje slecht beschadigd waardoor de haar uiteindelijk toch weer terug groeit.

 

Lasers hebben geavanceerdere koelsystemen, waardoor behandelingen comfortabeler zijn.

Ook dit verschilt van persoon tot persoon, maar in eerste instantie is er gemiddeld een periode van 4-6 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

 

Voor het gezicht raden we aan om de 4 weken minimaal 6 sessies te laten doen. Dit is wel afhankelijk van de mate van her groei. Daarna kunnen we de pauzes tussen sessies verlengen tot een interval van 6-8 weken of langer indien nodig. We raden aan om elke 6 weken op het lichaam te gebruiken, afhankelijk van de dichtheid van het haar en het patroon van her groei, en opnieuw de tijd tussen de sessies uit te breiden tot een interval van 8-10 weken. Uw behandelgebied zal tijdens uw behandelingskuur voortdurend worden beoordeeld en uw therapeut zal u adviseren wanneer u voor uw volgende sessie moet terugkeren.

Weer een gewetensvraag. Ook over dit onderwerp is niet iedereen eerlijk en beweren er veel dat er geen haar meer terug keert.

Er zijn drie redenen die bepalen hoe snel en hoeveel haar er terug keert:

  1. De behandelaar. Als je niet weet wat je doe dan kiezen veel therapeuten voor de veiligste weg en stellen een laser te laag af. Wat betekend meer behandelingen en nieuwe haargroei.
  2. Het apparaat. We hebben net al iets geschreven over IPL maar natuurlijk zijn er ook slecht lasers op de markt die niet voldoende vermogen leveren of niet goed koelen wat ook resulteert in meer behandelingen en nieuwe haargroei.
  3. Het aantal sessies. Ook hier hebben we al over gesproken. Je heb voldoende sessies nodig om het juiste eind resultaat te krijgen.  
  4. De duur van de behandeling. Veel aanbieders die met lage prijzen werken kunnen dat omdat ze op zijn Hollands gezegd de boel afraffelen. 2 oksels in 10 minuten en dan heb je nog afgerekend ook. Je kan je wel voorstellen als je zorgvuldig te werk gaat en de tijd neemt het resultaat veel beter is.   

Terug naar de vraag: Is Laser ontharen permanent?

De vermindering die je krijgt is permanent, maar het is onmogelijk om 100% verwijdering van elke afzonderlijke follikel in een bepaald gebied te bereiken. In de loop van de behandeling zal je haar en de hoeveelheid die je hebt drastisch verminderen en we bedoelen drastisch. Wat begint als ruw, stug en dik haar, zal uiteindelijk zacht, dun en licht haar worden. Je zult gebieden hebben waar het haar volledig is verdwenen en sommige gebieden waar sporadisch lichte haren zal terug komen. Deze haren worden verwijderd bij uw volgende nabehandelingen.

Nabehandelingen worden aanbevolen om deze fijnere haartjes weg te houden en zijn meestal een of twee keer per jaar nodig.

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Of neem contact op: 06 – 1813 3207

Maandag t/m Vrijdag

10:00 – 23:00 uur

Zaterdag

9:00 – 17:00 uur

Tevrede cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht als je een intake gesprek hebt. Aandacht als je een keuze maakt. Aandacht tijdens de behandeling. Aandacht voor een stukje nazorg.     

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.