Hairremoval-kliniek

We begrijpen dat overmatig gezichtshaar een zeer gevoelig onderwerp kan zijn voor vrouwen om over te praten – of het nu erfelijk of hormonaal is.
Hier bij Laser Kliniek Ontharen helpen we elk jaar honderden vrouwen om hun overtollige gezichtshaar te verminderen en te verwijderen met gezichtslaserontharing.

Laserontharing gezicht

De vrijheid om je zelf te zijn

Met jarenlange expertise zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt in onze kliniek. We zullen ervoor zorgen dat je het verschil ziet en voelt dat effectieve en langdurige gezichtslaserontharing voor jouw zelfvertrouwen betekend.

Populaire behandelgebieden voor het gezicht

Onze klanten vragen om een reeks gezichtsontharing behandelingen voor vrouwen en we stemmen graag alle verzoeken af op uw behoeften. Populaire gezichtszones voor vrouwen die we regelmatig in onze kliniek behandelen, zijn onder meer:

Middelste wenkbrauwen en bovenlip
Bovenlip en kin
Oren, zijkanten en kaaklijn
Nek achter, voor en kaaklijn
Volledige gezicht

Wenkbrauwen en bovenlip

Volle gezicht

Achterkant en voorzijde nek en kaaklijn

Veilig voor alle huid types

Onze lasers zijn veilig voor licht middel en de donkere huid

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere losse vervolg behandeling 15% Korting. 

Wat kan je verwachten

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. Boek je gratis consult of lees hier meer details. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en je kunt jouw behandeling volgens je eigen schema plannen.

1e Sessie

Je zie haaruitval na 7-14 dagen

2e Sessie

Haargroei neemt af

3e Sessie

Haargroei wordt dunner en lichter

4e Sessie

Nog maar één keer in de 6 weken scheren

De rust tussen sessies nemen geleidelijk toe

5e Sessie

De huid voelt zacht aan – de follikels worden geminimaliseerd

6e Sessie

Ingegroeide haren en scheeruitslag zijn verminderd.

7e Sessie

De rust tussen de sessies beginnen groter te worden

8e Sessie

Onderhoudssessies zoals aanbevolen door je therapeut

Gezicht laserontharing FAQ's

Hier is een lijst met enkele van de meest gestelde vragen over gezicht laser ontharen.

Ja, laser ontharen is veilig voor het gezicht. Onze lasers zijn van medische kwaliteit CE- goedgekeurd en het is klinisch en in de praktijk bewezen dat ze haar op de het gezicht goed verwijderen. Onze hoog opgeleide ontharingsspecialisten voeren elke dag de hele dag laserbehandelingen uit. Als toegewijde kliniek voor laserontharing behandelen we alle verschillende huidtypes.

Voordat je begint met laseren, raden wij je sterk aan om een consult en huidtest te nemen. Je huid en haar worden beoordeeld en er wordt een huidtest uitgevoerd om er zeker van te zijn dat je huid goed op de laser reageert. Door een huidtest uit te voeren voordat je begint, kunnen we de laser effectieve instellen wat resulteert in een overwogen behandelplan dat ervoor zorgt dat je sneller resultaten ziet

Wij werken met de laatste nieuwe technologie lasers maar Nee, resultaten van laserontharing zijn niet 100% blijvend na een laserbehandeling kuur. De resultaten van uw eerste kuur zullen niet de rest van je leven blijven bestaan, daarom zal je 1 a 2 maal per jaar een onderhoud sessie moeten plannen. Je bereikt een vermindering tot 85% na een 1 kuur, maar er kunnen nog steeds haartjes terug komen welke in rust waren tijdens de kuur. Je zal dus van tijd tot tijd de behandelde zones moet behouden. Wij vinden dat voordat je aan een kuur laserontharing begint, het essentieel dat je de waarheid kent. In deze branche woord er te vaak mooie verhalen verkocht.

Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor het gezicht. Na een volledige kuur kan een reductie van ongeveer 80-85% worden bereikt. voor het gezicht heb je minimaal twee keer per jaar een onderhoudssessies nodig om je resultaten te behouden. Als je onderliggende medische/hormonale problemen heeft, hebt je mogelijk meer sessies nodig om een goed resultaten te bereiken.

Laserontharing kan tijdens de eerste paar sessies soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Je mag echter geen intense pijn voelen. Bij aanvang van een kuur kunnen de haren dik en stug en donker van kleur zijn, deze haren zullen veel energie van de laser opnemen waardoor je mogelijk iets meer warmte van de laser voelt. Na 2-3 sessies neemt de haargroei af waardoor sessies een stuk comfortabeler worden.

 

Wanneer we de behandeltest uitvoeren, leggen we uit hoe de behandeling wordt uitgevoerd en krijgt je een goed idee hoe het voelt. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel startpunt hebt.

Voor een veilige en effectieve behandeling is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden op laserontharing voor het gezicht.

 

Enkele tips om u voor te bereiden op laserontharing op het gezicht

  • Scrub licht 3-4 dagen voor je sessie begint
  • Hydrateer je huid in de dagen erna
  • Scheer indien nodig je gezicht 24 uur voor je sessie
  • Gebruik scheerschuim en een scherp scheermes en scheer langzaam
  • Wees zorgvuldig, verwijder haren op de plek waar je onthaard wil worden
  • Zorg ervoor dat je huid op de dag van je sessie vrij is van alle producten
  • Als je na het scheren actuele producten hebt aangebracht, zorg er dan voor dat deze worden afgewassen
  • Als u nieuwe medicijnen heeft moeten nemen, laat het ons dan enkele dagen voor uw afspraak weten
  • Vermijd thee/koffie direct voor uw afspraak, dit zijn stimulerende middelen en kunnen invloed hebben op hoe u zich tijdens uw sessie voelt

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.