Hairremoval-kliniek

Laserontharen voor mannen

Of je nu scheert, harst of ontharing crèmes gebruikt, we weten dat het dagelijks ontharen van het mannelijke lichaam veel tijd kost en als gevolg huidirritaties kan veroorzaken.

 

Als je klaar bent met korte termijn correcties voor donker haar en een geavanceerde, veilige en een effectieve langere termijn oplossing zoekt, praat dan met ons over laserontharing voor mannen.

We dekken je rug ..... gezicht en lichaam

Het is helemaal aan jou hoeveel haar je wilt verwijderen en waar je het van wilt verwijderen. Als ongewenst of overmatig haar op uw borst, benen, oor ingang, lichaam of een ander gebied een probleem is, schaam je dan op geen enkele manier.

Onze therapeuten in onze laserklinieken behandelen elk jaar honderden mannen in Nederland en zullen ervoor zorgen dat je op je gemak voelt en alle aandacht krijg die je mag verwachten tijdens je behandelingen bij.

Populaire behandelingen voor laserontharen bij mannen

We kunnen onze geavanceerde laserbehandelingen aanpassen aan jouw behoeften. Populaire verzoeken voor ontharing en haargroeivermindering bij mannen in onze laserkliniek zijn onder meer:

Wangen, neus, baard en kaaklijn (gezichtshaar)
Neus- en oorhaar
Boven-, onder- of volledige rug
Bovenarmen, schouders en nek
Onderarm, Benen
Maag, buik en borst
Intieme zone voor mannen

Borst, maag en buik

Wangen, neus, baard en kaaklijn (gezichtshaar)

Bovenarmen, schouders en nek

Populaire behandelingen voor laserontharen bij mannen

We kunnen onze geavanceerde laserbehandelingen aanpassen aan jouw behoeften. Populaire verzoeken voor ontharing en haargroeivermindering bij mannen in onze laserkliniek zijn onder meer:

Wangen, neus, baard en kaaklijn (gezichtshaar)
Neus- en oorhaar
Boven-, onder- of volledige rug
Bovenarmen, schouders en nek
Onderarm, Benen
Maag, buik en borst
Intieme zone voor mannen

Veilig voor alle huid types

Onze lasers zijn veilig voor licht middel en de donkere huid

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere losse vervolg behandeling 15% Korting. 

Wil je daar beneden haar kwijt?

We behandelen alle gebieden, als je het scheren en onderhouden van die gebieden beu bent, neem dan contact met ons op via WhatsApp 06-1813 3207 of bel ons.

Wat kan je verwachten

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. Boek je gratis consult of lees hier meer details. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en je kunt jouw behandeling volgens je eigen schema plannen.

1e Sessie

Je zie haaruitval na 7-14 dagen

2e Sessie

Haargroei neemt af

3e Sessie

Haargroei wordt dunner en lichter

4e Sessie

Nog maar één keer in de 6 weken scheren

De rust tussen sessies nemen geleidelijk toe

5e Sessie

De huid voelt zacht aan – de follikels worden geminimaliseerd

6e Sessie

Ingegroeide haren en scheeruitslag zijn verminderd.

7e Sessie

De rust tussen de sessies beginnen groter te worden

8e Sessie

Onderhoudssessies zoals aanbevolen door je therapeut

Mannen laserontharing FAQ's

Hier is een lijst met enkele van de meest gestelde vragen over het ontharen bij mannen.

Nee, met laserontharing wordt het haar van mannen na een eerste behandelingskuur niet permanent verwijderd. Er zijn 2-3 keer per jaar onderhoudsbehandelingen vereist. Dit komt voornamelijk door het hormoonprofiel van mannen. Het hormoon testosteron draagt in grote mate bij aan hoe het haar in het lichaam groeit. Met laser kunnen we haren alleen uitwendig behandelen. Als je een hogere testosteronspiegels heeft, kan de behandeling langer duren en kunnen er meer aanvullende behandelingen nodig zijn. Het is belangrijk om te begrijpen dat laser ontharen zeker voor mannen geen wondermiddel is. Het kan enige tijd duren, maar de resultaten die je kunt behalen, zijn de tijd en de moeite zeker waard.

Schrik niet want dit ligt veel hoger dan bij een vrouw. De meeste mannen hebben 8-12+ sessies laser ontharen nodig. Het is echter niet ongebruikelijk dat sommige mannen meer nodig hebben dan dit aantal sessies om uiteindelijk een vermindering van de groei te bereiken. Het is zo belangrijk dat je de waarheid kent voordat je begint. Laser is een geweldige behandeling, maar de resultaten van de kuur moeten bij mannen zeker onderhouden worden.

Laserontharing kan in sommige gebieden gevoelig aanvoelen, maar het mag geen pijn doen. Aan het begin van een behandelingskuur is het niet ongebruikelijk dat de behandeling meer knelt. Dit komt omdat het haar dikker is en dus meer energie van de laser zal absorberen. Naarmate de behandeling vordert en het haar dunner wordt, wordt de behandeling veel comfortabeler. We behandelen de behandeling in jouw gewenste tempo en hebben technieken ontwikkeld om de sensatie van laser te minimaliseren. Onze lasers zijn ook uitgerust met koelapparaten waardoor de huid gekoeld wordt en de behandeling minder intens is.

Bruine en zwarte beenharen zijn het best geschikt voor laserontharing. Haren die blond, rood, wit of grijs zijn, reageren slecht of niet op de behandeling. Het is heel gebruikelijk dat haren op het bovenbeengebied veel lichter van kleur en textuur zijn. Mochten wij van mening zijn dat deze haren niet geschikt zijn voor behandeling, dan laten wij u dat weten. Haartextuur is ook belangrijk, dikke, grove haren zullen sneller reageren op de behandeling. Laser kan moeite hebben om lichte, piekerige haren op te pikken, dus het is belangrijk om een consult te plannen zodat we deze haren voor u kunnen beoordelen.

Voor een veilige en effectieve behandeling is het zo belangrijk om je goed voor te bereiden op laserontharing op de benen.

 

Enkele tips om u voor te bereiden op laserontharing op de benen:

  • Scrub licht 3-4 dagen voor je sessie begint
  • Hydrateer je huid in de dagen erna
  • Scheer je benen 24 uur voor je sessie
  • Gebruik scheerschuim en een scherp scheermes en scheer langzaam
  • Wees zorgvuldig, verwijder haren van de voor- en achterkant van je benen
  • Zorg ervoor dat je huid op de dag van je sessie vrij is van alle producten
  • Als je na het scheren actuele producten hebt aangebracht, zorg er dan voor dat deze worden afgewassen
  • Als u nieuwe medicijnen heeft moeten nemen, laat het ons dan enkele dagen voor uw afspraak weten
  • Vermijd thee/koffie direct voor uw afspraak, dit zijn stimulerende middelen en kunnen invloed hebben op hoe u zich tijdens uw sessie voelt

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.