Hairremoval-kliniek

Bikini Laser Ontharen

Welke bikinistijl zou jij willen?

Van een basisbikini, tot een Braziliaanse bikini, tot helemaal kaal (Hollywood), welke stijl bikinilijn je ook wilt – wij helpen je om het te bereiken. Je zult zien dat ingegroeide haartjes en irritatie snel verdwijnen en je een prachtig gladde, vlekkeloze huid onthult. Wanneer u doorgaat met ons laserontharingsproces, ziet u na verloop van tijd een effectieve vermindering van de haargroei in bikinilijn.

Veilig voor alle huid types

Onze lasers zijn veilig voor licht middel en de donkere huid

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere losse vervolg behandeling 15% Korting. 

Wat kan je verwachten

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. Boek je gratis consult of lees hier meer details. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en je kunt jouw behandeling volgens je eigen schema plannen.

1e Sessie

Je zie haaruitval na 7-14 dagen

2e Sessie

Haargroei neemt af

3e Sessie

Haargroei wordt dunner en lichter

4e Sessie

Nog maar één keer in de 6 weken scheren

De rust tussen sessies nemen geleidelijk toe

5e Sessie

De huid voelt zacht aan – de follikels worden geminimaliseerd

6e Sessie

Ingegroeide haren en scheeruitslag zijn verminderd.

7e Sessie

De rust tussen de sessies beginnen groter te worden

8e Sessie

Onderhoudssessies zoals aanbevolen door je therapeut

Bikini laserontharing FAQ's

Hier is een lijst met enkele van de meest gestelde vragen over bikini laser ontharen.

Ja, laser ontharen is veilig voor de bikinilijn. Onze lasers zijn van medische kwaliteit CE- goedgekeurd en het is klinisch en in de praktijk bewezen dat ze haar op de bikinilijn goed verwijderen. Onze hoog opgeleide ontharingsspecialisten voeren elke dag de hele dag laserbehandelingen uit. Als toegewijde kliniek voor laserontharing behandelen we alle verschillende huidtypes.

Voordat je begint met laseren, raden wij je sterk aan om een consult en huidtest te nemen. Je huid en haar worden beoordeeld en er wordt een huidtest uitgevoerd om er zeker van te zijn dat je huid goed op de laser reageert. Door een huidtest uit te voeren voordat je begint, kunnen we de laser effectieve instellen wat resulteert in een overwogen behandelplan dat ervoor zorgt dat je sneller resultaten ziet

Wij werken met de laatste nieuwe technologie lasers maar Nee, resultaten van laserontharing zijn niet 100% blijvend na een laserbehandeling kuur. De resultaten van uw eerste kuur zullen niet de rest van je leven blijven bestaan, daarom zal je 1 a 2 maal per jaar een onderhoud sessie moeten plannen. Je bereikt een vermindering tot 85% na een 1 kuur, maar er kunnen nog steeds haartjes terug komen welke in rust waren tijdens de kuur. Je zal dus van tijd tot tijd de behandelde zones moet behouden. Wij vinden dat voordat je aan een kuur laserontharing begint, het essentieel dat je de waarheid kent. In deze branche woord er te vaak mooie verhalen verkocht.

Gemiddeld zijn er 6-8+ behandelingen nodig voor de bikinilijn. Na een volledige kuur kan een reductie van ongeveer 80-85% worden bereikt. voor een bikinilijn heb je minimaal twee keer per jaar een onderhoudssessies nodig om je resultaten te behouden. Als je onderliggende medische/hormonale problemen heeft, hebt je mogelijk meer sessies nodig om een goed resultaten te bereiken.

De Brazilianen en Hollywood zijn op dit moment de meest populaire bikinilijnstijlen die vrouwen kiezen. De Braziliaanse bikinistijl verwijdert het haar van de buiklijn, zijkanten, schaamlippen, billen en het grootste deel van het bovenste gedeelte, een strook haar blijft bovenop. De Hollywood verwijdert alle haren van de Brazilianen
Kies een stijl die bij je past als je besluit voor welke bikinilijn je gaat. Je kunt zo veel of zo weinig verwijderen als je wil zolang je jouw maar prettig voelt.

 

Wat is het verschil tussen een Braziliaanse en Hollywood laserontharing?

 

Het verschil tussen laserontharing in Brazilië en Hollywood is dat een Hollywood al het haar in de bikinilijn wordt verwijdert. Bij de Braziliaan blijft er een strookje haar aan de voorkant staan. Voor beide stijlen wordt het haar van de schaamlippen en de billen verwijderd.

 

Laserontharing kan tijdens de eerste paar sessies soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Je mag echter geen intense pijn voelen. Bij aanvang van een kuur kunnen de haren dik en stug en donker van kleur zijn, deze haren zullen veel energie van de laser opnemen waardoor je mogelijk iets meer warmte van de laser voelt. Na 2-3 sessies neemt de haargroei af waardoor sessies een stuk comfortabeler worden.

 

Wanneer we de behandeltest uitvoeren, leggen we uit hoe de behandeling wordt uitgevoerd en krijgt je een goed idee hoe het voelt. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel startpunt hebt.

Het is normaal dat sommige vrouwen zich schamen wanneer ze voor het eerst een Braziliaanse laserontharing ondergaan. Het is normaal om enigszins nerveus te zijn bij het starten met laseren op de intieme zone. We doen ons uiterste best om u gedurende de hele cursus bij dezelfde therapeut te houden, zodat u elke keer dat u voor uw behandeling binnenkomt hetzelfde vriendelijke gezicht ontmoet. Bij sessie 2 voel je je helemaal goed, we behandelen elke dag bikini’s de hele dag, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Voorbereiding op Braziliaanse laserontharing is essentieel voor de veiligheid en het comfort van je behandeling. Om de behandeling effectief te laten zijn, moet het haar vóór je sessie uit de bikinilijn worden verwijderd. Het is belangrijk om de tijd te nemen die nodig is om je goed te scheren en ook om de gewenste vorm te krijgen. Haast u niet wanneer u dit doet, aangezien dit uw behandelingen en resultaten kan beïnvloeden.

Scheer het gebied de avond ervoor en niet op de dag van de behandeling, want als je jouw zelf scheert, scrub je het gebied licht en irriteert je het gebied, dus geef de huid een nacht rust om te regenereren en de behandeling comfortabeler te maken. Als je jouw scheer op de dag van je behandeling zal je huid tijdens de behandeling gevoeliger aanvoelen en zal de hoeveelheid energie die we kunnen gebruiken vanwege de gevoeligheid van de huid moeten worden beperkt.

Breng geen vocht inbrengende crème, olie of lotion aan op het te behandelen gebied. Aloë Vera is het enige dat we zouden aanraden als de huid geïrriteerd zou zijn door het scheren.

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.