Hairremoval-kliniek

TARIEVEN Laserkliniek-Ontharen 2022

Onderstaande prijzen zijn met zorg samen gesteld. We beseffen dat er mensen zijn die prijzen van de verschillende aanbieders zullen vergelijken. Hou er dan rekening mee dat de prijs voor het grootste deel wordt bepaald door hoe goed en ervaren de specialist is, de kwaliteit van de Laser en  de tijd en daarmee aandacht die je als klant nodig heb om een goed en veilig resultaat te behalen.

Door de kwaliteit die wij bieden durven wij te beweren dat verreweg de meeste van onze vrouwelijke klanten met 6 behandelingen klaar zijn. Waar veel aanbieders dat wel beweren maar meestal 8 a 10 behandelingen nodig hebben om het zelfde resultaat te behalen. Doe een simpele test en vraag het eens aan familie en vrienden om je heen wat hun ervaring is. 

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. We love loyaliteit. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je iedere losse behandeling 15% Korting

Prijst Definitieve ontharing Diode Laser behandelingen:

Losse behandeling

Losse behandeling

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget.

Combinatie Pakketen

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Stap 1

Plan een intake

Stap 2

Consultatie

Stap 3

De behandeling

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 06 – 1813 3207

Maandag t/m Vrijdag

9:00 – 23:00 uur

Zaterdag

9:00 – 17:00 uur

Is jouw huid geschikt voor permanent ontharen?
Start de gratis huidtest en ontdekt of je voldoet aan de eisen.